Zagers bouwadvies en tekenbureau


Nieuwe Veldjes 29 7391 BL Twello
06-543645`16 Klik om te bellen

Over Zagers bouwadvies en tekenbureau

Waarom is Zagers bouwadvies en tekenbureau de beste keuze voor u?

Uw bouwplan onze zorg. Sinds 2013 staan we klaar voor particulieren en bedrijven met raad en daad. Daarvoor had ik ruim 19 jaar bij een architectenbureau gewerkt in diverse functies, mijn laatste functie was projectleider. Na het faillissement van het architectenbureau ben ik de uitdaging aangegaan om voor mezelf te beginnen. Dankzij ruim 30 jaar ervaring heeft Zagers teken- en bouwadviesbureau alle disciplines onder 1 dak: van bouwkundig ontwerp tot de opleveringskeuring en alles wat er aan bouwkundige dienstverlening tussenin zit. Als ZZPer werk ik no nonsense en kan direct schakelen, desnoods in het netwerk van collega ZZPers, om uw opdracht vlot te kunnen behandelen. Opdrachten variëren van splitsingstekening tot ontwerp en van bouwaanvraag tot een technische omschrijving. 

Meer over Zagers bouwadvies en tekenbureau:

Omdat de taal van de bouw met de bouwregels volgens het Bouwbesluit, bestemmingsplan en/of beeldkwaliteitsplan moeilijk kan zijn staat Zagers bouwadvies voor u klaar om overleg met overheden over uw bouwplan te voeren. Om tijd en geld te besparen is soms een gesprek met de bevoegde instantie nodig om het proces te stroomlijnen. Verder sta ik voor u klaar om uw droomhuis op papier te zetten d.m.v. een bouwkundig ontwerp, uw woning in te meten, verzorgen van bouwaanvragen, maken van technische omschrijvingen, de toetsing en vergelijking van aannemersoffertes, maken van werktekeningen voor de uitvoering, het bouwplan namens u tijdens de uitvoering begeleiden d.m.v. bouwbegeleiding met uitgebreide terugkoppeling, bouwtoezicht, opleveringskeuringen, etc.

Wat kan Zagers bouwadvies en tekenbureau u bieden?

Het doel is u te ontzorgen voor- en tijdens de uitvoering. Even een bouwtje erbij doen naast uw normale baan kan een forse onderschatting van de hoeveelheid werk wat op u aankomt tijdens de bouw. Anticiperen op het bouwproces, (helpen) de beslissingen tijdig te nemen, de financiële zaken  bewaken, tijdig meer- maar ook minderwerk signaleren, mogelijke alternatieven beoordelen, goedkeuringsprocedures tekenwerk leveranciers/onderaannemers, de kwaliteit toetsen aan de overeenkomst met de aannemer en de planning bewaken om de afgesproken opleverdatum te halen. Ik maak ook werktekeningen, dat zijn tekeningen die de aannemer gebruikt voor de produktie van onderdelen zoals de fundering, de plattegronden incl. electra, kozijntekeningen, stelkozijntekeningen, kapuitslagen e.d.

Diensten

Aanvraag omgevingsvergunning
Bouwbegeleiding/bouwtoezicht
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

Zagers bouwadvies en tekenbureau


Nieuwe Veldjes 29 7391 BL Twello
06-543645`16 Klik om te bellen