Zagers bouwadvies en tekenbureau


Nieuwe Veldjes 29 7391 BL Twello
06-543645`16 Klik om te bellen

Over Zagers bouwadvies en tekenbureau

Waarom is Zagers bouwadvies en tekenbureau de beste keuze voor u?

Zagers teken- en bouwadviesbureau heeft alle disciplines onder 1 dak: van bouwkundig ontwerp tot de opleveringskeuring en alles wat er aan bouwkundige dienstverlening tussenin zit. Als ZZPer werk ik no nonsense en kan direct schakelen, desnoods in het netwerk van collega ZZPers, om uw opdracht vlot te kunnen behandelen

Meer over Zagers bouwadvies en tekenbureau:

Zagers bouwadvies staat voor u klaar op gebied van: overleg met overheden over uw bouwplan, bouwkundig ontwerpen, bouwaanvragen, technische omschrijvingen, toetsing en vergelijking van aannemersoffertes, werktekeningen, bouwbegeleiding, bouwtoezicht, opleveringskeuringen, etc.

Wat kan Zagers bouwadvies en tekenbureau u bieden?

Het doel is u te ontzorgen voor- en tijdens de uitvoering. Anticiperen op het bouwproces, (helpen) de beslissingen tijdig te nemen, de financiële zaken te bewaken, tijdig meer- maar ook minderwerk te signaleren, de kwaliteit te toetsen aan de contracten en de afgesproken opleverdatum te halen. Ik maak ook werktekeningen, dat zijn tekeningen die de aannemer gebruikt voor de produktie van onderdelen zoals de fundering, de plattegronden incl. electra, kozijntekeningen, stelkozijntekeningen, kapuitslagen e.d.

Zagers bouwadvies en tekenbureau in het kort

Diensten

Aanvraag omgevingsvergunning
Bouwtekeningen
CAD
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

Zagers bouwadvies en tekenbureau


Nieuwe Veldjes 29 7391 BL Twello
06-543645`16 Klik om te bellen