Van der Veen Advisering


Landerijen 46 9204 WJ Drachten
0512752747 Klik om te bellen

Over Van der Veen Advisering

Waarom is Van der Veen Advisering de beste keuze voor u?

(ver) bouwplannen? Begin met een goed advies. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Van ontwerp tot de oplevering. Alles onder één dak. Wel zo handig.

Meer over Van der Veen Advisering:

Wij vinden het belangrijk dat wij u alle "zorgen" rondom het bouw proces uit handen kunnen nemen. Één aanspreek punt is wel zo overzichtelijk. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen alle onderdelen die nodig zijn voor het aanvragen van een omgevingsvergunning aan te bieden. Tekenwerk, epc-, daglicht en ventilatie berekening.

Wat kan Van der Veen Advisering u bieden?

Op al onze tekeningen leveren wij garantie. Onze tekeningen/ berekeningen voldoende aan de door de overheid gestelde eisen. Wij werken met heldere tarieven en met een vooraf afgesproken prijs. Dus geen verassingen achteraf. Wij zijn gespecialiseerd in 3d tekenwerk en VR rendering. Dit stelt de klant in staat om nog voor de bouw al door de woning te lopen.

Wie gingen u voor?

Wij werken zowel voor particulieren als ook voor architecten. Voornamelijk uit de provincie Groningen, Friesland, Drenthe. Ons doel is samen met de klant het bouwproces doorlopen zodat de klant jaren kan genieten van het eind resultaat.

Foto's

Ontwerp woning

Diensten

3d animatie
3D impressies
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen

Onze locatie

Van der Veen Advisering


Landerijen 46 9204 WJ Drachten
0512752747 Klik om te bellen