Van Alfen Ingenieurs


Kastanjelaan 17 6866 CS Heelsum

Over Van Alfen Ingenieurs

Bouwtekening laten maken door Van Alfen Ingenieurs?

Van Alfen Ingenieurs beschikt over bouwkundig experts met integrale bouwtechnische kennis. Wij zijn daarom in staat onze opdrachtgevers een compleet bouwkundig pakket aan te bieden. Van een bouwkundige aankoopkeuring tot en met het aanvragen van een omgevingsvergunning voor een nieuwe aanbouw of opbouw. Wij ontzorgen onze opdrachtgever door dit volledig proces uit handen te nemen en de contacten te leggen met betrokken partijen, zoals de gemeente en de constructeur. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan een lang gekoesterde droom van onze opdrachtgever.

Meer over Van Alfen Ingenieurs:

Wij zijn doeners die denken en denkers die doen en verbinden daarom de theorie met de praktijk, én andersom. Wij ontwikkelen een, financieel en technisch, efficient ontwerp voor onze opdrachtgevers. Door onze efficiente en effectieve werkwijze zijn wij in staat om gunstige tarieven te hanteren voor onze opdrachtgevers. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Wat kan Van Alfen Ingenieurs je bieden?

Je kunt ons benaderen voor het laten maken van bouwtekeningen in 2D en 3D, 3D visualisaties, Bouwbesluitberekeningen en bouwkundige keuringen.

Wie gingen je voor?

Van Alfen Ingenieurs is een landelijk opererend advies en ingenieursbureau en werkt voor particulieren, ontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, overheidsinstellingen, zorginstellingen en overige organisaties. 

Diensten

3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

Van Alfen Ingenieurs


Kastanjelaan 17 6866 CS Heelsum