ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau


Linnaeuslaan 6 3903 GS Veenendaal
0612377678 Klik om te bellen

Over ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau uit Veenendaal is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd bouwkundig advies- en tekenbureau.
Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initiatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouwproces.
Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervaardigen van bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, EPC en Bouwbesluit berekeningen, (STABU) bestekken, technische omschrijvingen, bouwmanagement, bouwkundig advies en het aanvragen van complete omgevingsvergunningen.

Wij werken voor en met diverse bedrijven en particulieren op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingen / transformaties.
Onze projecten zijn in vele soorten en maten: zowel kleine als grote nieuw- en verbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Elk project is bij ons even belangrijk en werken wij met even zoveel enthousiasme aan.

De kracht en meerwaarde van ons bureau zit ‘m in het feit dat we altijd persoonlijk betrokken zijn bij uw bouwplan.
Flexibiliteit, service en kwaliteit zijn onze kernpunten waarbij de klant centraal staat. Immers het eindresultaat en de tevredenheid van de klant staat bij ons altijd voorop.
Een persoonlijke, pragmatische en integrale aanpak in combinatie met een vakkundig en praktijkgericht inzicht maken dat wij ons werk naar uw volle tevredenheid kunnen realiseren.

Doordat wij een breed dienstenpakket aanbieden, kunnen wij uw bouwplan compleet verzorgen en ú geheel ontzorgen.
Naast het totaalpakket kunnen wij natuurlijk deze werkzaamheden ook los van elkaar leveren.
Heeft u vragen of zoekt u een ontwerper, een bouwkundig tekenaar, adviseur, bouwbegeleider of heeft u alleen een omgevingsvergunning of (STABU) bestek nodig, neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en informatief gesprek bij u thuis. Indien gewenst kan dit natuurlijk ook in de avonduren plaatsvinden!

Graag tot ziens.

Hartelijke groet,

H. (Harold) van de Kraats

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau
Veenendaal.

Foto's

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau

Diensten

3d animatie
3D impressies
Bim
Bouwaanvraagtekeningen
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
EPC berekeningen
Milieutekeningen
Omgevingsvergunningen
Ontwerp
STABU bestekken
Technische omschrijvingen
Technische tekeningen
Werkomschrijvingen

Artikelen

Omgevingsvergunningen

Als u wilt bouwen of verbouwen, moet u in bepaalde gevallen een vergunning aanvragen. Een omgevingsvergunning zoals dit heet ná 1 oktober 2010. Een omgevingsvergunning is één integrale...

Bouwkundige tekeningen

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau heeft de deskundigheid in huis om nieuw- en verbouwontwerpen ook technisch uit te werken. We kunnen het ontwerp dus tot in detail deskundig uitwerken en de...

Onze locatie

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau


Linnaeuslaan 6 3903 GS Veenendaal
0612377678 Klik om te bellen