TIJS exterieur & interieur


Ekkersrijt 2004 5692 BA Son en Breugel
0642372287 Klik om te bellen

Over TIJS exterieur & interieur

Waarom is TIJS exterieur & interieur de beste keuze voor jou?

Door samenwerking te zoeken met andere disciplines en natuurlijk de opdrachtgever zelf, komen we tot een ontwerp dat niet alleen schoonheid biedt, maar ook integraal, duurzaam én haalbaar is.

Meer over TIJS exterieur & interieur:

Het architectonisch ontwerp, de bouw fysische en constructieve uitwerking van het gebouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij willen nog verder gaan. In onze visie vervagen de grenzen tussen interieur en exterieur. De verbinding tussen interieur en exterieur is daarom één van de belangrijkste uitgangspunten in ons werk. Ontwerpen doen we dan ook van binnenuit.  Wij zijn van mening dat het uiteindelijke ontwerp niet alleen esthetisch- maar ook functioneel verantwoord moet zijn. De gebouwde omgeving is bepalend voor hoe we ons voelen, hoe we functioneren en daarbij zijn aspecten als functionaliteit en flexibiliteit belangrijk. TIJS werkt vanuit de functie van de ruimte en verplaatst zich in de beleving van de gebruiker. Het gaat dan om het scheppen van ruimtes waarin mensen zich prettig voelen

Wat kan TIJS exterieur & interieur je bieden?

We leggen de nadruk op het herkennen van de unieke kwaliteiten, complexiteiten en mogelijkheden van elk project. De basis voor elk ontwerp is analyseren wat de gebruiker wenst, goed luisteren en onderzoek doen naar de vraag achter de vraag zodat er een ruimtelijk antwoord gegeven kan worden. 

Wie gingen je voor?

Op deze manier hebben we meerdere opdrachtgevers geholpen met advies, ontwerpen, bouwkundig uitwerkingen en bouwbegeleiding van nieuwbouw, totaal renovaties en interieur op het gebied van particuliere woonhuizen, kantoren en restaurants.

Diensten

3d animatie
3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

TIJS exterieur & interieur


Ekkersrijt 2004 5692 BA Son en Breugel
0642372287 Klik om te bellen