T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord


Ossenkamp 3 3829 GV Hooglanderveen
06 51291943 Klik om te bellen

Over T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord

Wat is T.B.A.N. Tekenbureau?

T.B.A.N. is een tekenbureau in Amersfoort Noord. Wij zijn gespecialiseerd in het uittekenen van dakkappellen, dakopbouw en nieuwbouw. Wij zijn werkzaam in de gemeente Amersfoort, waar ook 80% van onze klantenkring zich bevindt. Dit zorgt ervoor dat wij goede contacten hebben bij de gemeente. Zo weten wij precies hoe wij moeten voldoen aan de eisen voor de aanvraag van vergunningen.

Hoe kan T.B.A.N. Tekenbureau u helpen als aannemer?

T.B.A.N. Tekenbureau specialiseert zich in bouwkundige uittekeningen zoals dakkappelen, dakopbouw, uit- en verbouw en nieuwbouw. Een van onze kerntaken is het zorgdragen voor de omgevingsvergunning. Andere manier waarbij wij u helpen zijn het berekenen van constructieberekeningen, balansberekeningen en de Energie Prestatie Norm.

Aannemers krijgen van ons tevens een betere concurrentiepositie. In plaats van zelf te zorgen voor alle nodige tekeningen en vergunningen, kunnen wij u dit geheel aan taken uit handen nemen. Hierdoor komt u direct een aantal stappen vooruit in het proces.

Hoe kan T.B.A.N. Tekenbureau u als particulier adviseren?

Als particulier kunt u bij ons terecht voor het krijgen van advies over het bouwproces. Wij zorgen ervoor dat u een helder ontwerp krijgt van uw uitbouw of verbouwing. We rekenen wel een vergoeding voor het uittekenen van uw wensen, maar wij beloven u dat het bouwproces veel beter verloopt zodra uw wensen op papier staan.

Waarom kies je voor T.B.A.N. Tekenbureau?

Als particulier kan een bouw snel ingewikkeld worden door alle regels en de wetgeving in Nederland. Wij bij T.B.A.N kunnen u daarbij adviseren. Een goede bouwtekening kan het proces soepeler laten lopen. De aannemer heeft uw wensen in kaart en kan dan sneller voor u aan de slag gaan. Ook aannemers kunnen wij van dienst zijn, door u een concurrentieposititie te geven in de markt. Wij regelen de bouwtekeningen en de vergunningen voor u, waardoor u uw opdrachtgever beter en gemakkelijker kunt helpen. Zo houdt u zich slechts bezig met de taken waarin u uitblinkt.

Door onze ervaring en expertise in de gemeente Amersfoort, weten wij hoe het proces in de regio verloopt. Wij tekenen uw wensen uit op een manier die voldoet aan de wet- en regelgeving en wij zorgen ervoor dat uw vergunningen doorgevoerd worden. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op.

T.B.A.N. Tekenbureau brengt al uw bouwwensen in kaart

Diensten

3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bouwtekeningen
Cad

Onze locatie

Logo T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord

T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord

T.B.A.N. Tekenbureau Amersfoort Noord


Ossenkamp 3 3829 GV Hooglanderveen
06 51291943 Klik om te bellen