Studio RULE | Hét tekenbureau voor Interieur, Exterieur, Tuin & 3D Visualisatie


Strammerboogh 31 1921 WN Akersloot
06 30411851 Klik om te bellen

Totaalontwerp verbouwing, interieur & tuin
Elk project in 3D voor de ultieme beleving
Korte lijnen en een persoonlijke benadering

Over Studio RULE | Hét tekenbureau voor Interieur, Exterieur, Tuin & 3D Visualisatie

Over Studio RULE

Studio RULE is een kleinschalig en ervaren tekenbureau met jarenlange interieur- en bouwkundige ervaring. Wij staan voor kwaliteit en korte lijnen. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van zowel interieur als tuin, maar ook voor de 3D visualisatie van bestaande ideeën en ontwerpen. Wij denken mee, adviseren en luisteren goed naar jullie wensen. Stel, jullie hebben net een nieuwe woning gekocht en krijgen binnenkort de sleutel. Er komt veel op jullie af en er moeten snel beslissingen worden genomen. Het is dan fijn als er een partij is die met jullie meedenkt, ontwerpt & visualiseert zodat jullie van tevoren al goede beslissingen kunnen nemen! Dit is nu precies de service die wij bieden. Of het nu gaat om een interieurontwerp van de woonkamer of een totaalontwerp van alle vertrekken inclusief de tuin. Wij zijn de juiste & betrouwbare partner die pas tevreden is als jullie dat ook zijn! Neem een kijkje op de website voor onze diensten, maar neem vooral ook contact op wanneer er moet worden nagedacht over bijvoorbeeld complete verbouwingen. Ook wanneer jullie zelf al bomvol ideeën zitten, maar het complete plaatje ontbreekt, zijn wij de juiste partner voor het uitwerken van een prachtige 3D visualisatie!

3D visualisaties bieden wij aan in diverse vormen. Ook voor de zakelijke klant bieden wij diverse opties. Dit kan gaan om het visualiseren van zowel het exterieur als het interieur. Wij maken visualisaties van architectuur, bedrijfspanden, horeca, infrastructuur, vakantieparken en ga zo maar door. Er is erg veel mogelijk! Het duidelijk presenteren van een project kan een mooie gelegenheid zijn om potentiële klanten, omwonenden of andere belanghebbenden op de juiste manier te informeren. In één oogopslag is te zien wat de plannen precies inhouden. Naast digitale visualisaties maken wij maquettes, om een nog beter beeld van het project te krijgen.

Neem voor meer informatie en/ of aanvragen contact op via de contactpagina of mail direct naar info@studiorule.nl. We helpen je graag verder!

Interieur- en Exterieurontwerp, Tuinontwerp & Artist Impressions

Foto's

Visualisatie appartementencomplex

Diensten

3d animatie
3D impressies
Bouwtekeningen
Digitaliseren
Interieurontwerp
Ontwerp
Technische tekeningen
Tuinontwerp

Certificeringen

NEN2580 meetinstructies

Onze locatie

Studio RULE | Hét tekenbureau voor Interieur, Exterieur, Tuin & 3D Visualisatie


Strammerboogh 31 1921 WN Akersloot
06 30411851 Klik om te bellen