Studio RULE | Ontwerp, Tekenwerk & Visualisatie


Strammerboogh 31 1921 WN Akersloot
06 30411851 Klik om te bellen

Totaalontwerp verbouwing, interieur & tuin
Elk project in 3D voor de ultieme beleving
Korte lijnen en een persoonlijke benadering

Over Studio RULE | Ontwerp, Tekenwerk & Visualisatie

Over Studio RULE

Studio RULE is ontstaan uit de grote passie voor ontwerpen en visualiseren van verbouwingen, interieurs en tuinen. Door jaren ervaring in de bouwbranche en bouwkundige opleidingen gevolgd door ontwerp opleidingen beschik ik over brede kennis op diverse vlakken. Door dit te combineren met mijn creativiteit en vindingrijkheid kom ik samen met de klant tot de mooiste ontwerpen.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

- Verbouwingsontwerp/ exterieurontwerp (o.a. verbouwingen zoals een aanbouw)

- Interieurontwerp (o.a. indelingen, maatwerk objecten en verbouwingen)

- Tuinontwerp (incl. eventuele objecten zoals buitenverblijven)

- 3D visualisaties / artist impressions (gemaakt van bestaande ontwerpen en/ of wensen)

Om u volledig te ontzorgen is ook totaalontwerp mogelijk, hierbij worden onder andere plattegronden, bouwtekeningen, werkomschrijvingen en 3D visualisaties van het complete project aangeleverd.

Alle ontwerpen worden standaard aangeleverd inclusief een 3D uitwerking, zo is een ultieme (sfeer-)beleving gegarandeerd. Dit maakt keuzes makkelijker.

Ook kan worden gekozen voor losse 3D visualisaties, ook wel artist impressions genoemd. Deze kunnen worden gemaakt van nieuwbouw, bestaande bouw (bijvoorbeeld bij verbouwingen of woning metamorfose), tuinen, landschappen (zoals parken) en infrastructuur. 3D visualisaties worden getekend aan de hand van bouwtekeningen of schetsen met maatvoering (inmetingen).

Waarom kiezen voor Studio RULE?

De korte lijnen en persoonlijke benadering. Ontwerpen is een persoonlijk proces, zo heeft een ieder zijn of haar eigen wensen. Door de kleinschaligheid van het bedrijf lopen er nooit vele projecten door elkaar. Hierdoor is er altijd ruimte voor vragen of wensen tijdens het ontwerpproces. Er wordt altijd standaard een feedbackronde ingelast zodra het schetsontwerp gereed is, hierbij kunnen er ook nog aanpassingen plaatsvinden. Daarnaast ben ik pas tevreden als de klant dat ook is en werk ik met scherpe tarieven.

Interieur- en Exterieurontwerp, Tuinontwerp & Artist Impressions

Foto's

Visualisatie appartementencomplex

Diensten

3d animatie
3D impressies
Bouwtekeningen
Digitaliseren
Interieurontwerp
Ontwerp
Technische tekeningen
Tuinontwerp

Onze locatie

Studio RULE | Ontwerp, Tekenwerk & Visualisatie


Strammerboogh 31 1921 WN Akersloot
06 30411851 Klik om te bellen