Studio Axie


Keizersgracht 387-B 1016 EJ Amsterdam
06 24801474 Klik om te bellen

Over Studio Axie

 Studio Axie is een bouwkundig ontwerp- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Het ontwerpt en verzorgt tekenwerk van schetsontwerp t/m detaillering voor de uitvoering. Of het nu gaat om een dakterras, dakkapel, uitbouw of nieuwbouw, eigenlijk is alles mogelijk. Naast deze werkzaamheden als bouwkundig ingenieursbureau is Studio Axie ook een creatief bureau dat niet alleen gebouwen ontwerp maar ook interieurobjecten. Met een uitgebreid netwerk van professionals kunt u bij Studio Axie ook terecht voor o.a. 3D-impressies, constructieberekeningen en calculatie van bouwplannen.
 
Hoofdwerkzaamheden:
-    Ontwerpen gebouwen en interieurobjecten
-    Tekenwerk t.b.v. voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, aanvraag omgevingsvergunning, bestektekeningen, werktekeningen en verkooptekeningen
-    Berekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning zoals daglicht, ventilatie en oppervlaktes volgens geldende NEN-normen
-    Assisteren architecten met aanvraag omgevingsvergunning m.b.t. bouwbesluit, vergunningsvrij bouwen etc.
 
Opdrachtgevers:
Naast de vele projecten voor particulieren die vooral bestaan uit het verbouwen van woningen heeft Studio Axie gewerkt aan projecten voor verschillende vormgevers waaronder: Asydnwtl, Binnenvorm, Buro Buurman, Claessens Erdmann, Dames 2, Demakersvan, Equilibre interior, Mabella artisans, Machi Machi, Mokum maakt, Studio Acht, Studio MRTN, VDNDP aan uiteenlopende projecten voor o.a. Young Capital, Improve digital, Viktor & Rolf, Nike en Holland casino.
 
Geschiedenis:
Studio Axie is in 2013 opgericht door ing. Alexander Mackay. Hij is afgestudeerd aan de Hoge school van Amsterdam, afstudeerrichting bouwtechniek. Voor hij zijn eigen studio opzette heeft hij 10 jaar ervaring opgedaan bij: Centrum Architecten als projectleider/ tekenaar (2008-2012), Van ’t Hof Architecten als tekenaar/ projectleider (2003-2008) en Gomes Bouwkundig Facilitair Buro als tekenaar (2002-2003). In deze periode heeft hij aan veel verschillende projecten gewerkt zowel in de utiliteitsbouw als in de woningbouw. Het gaat hierbij om nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en herontwikkelingsprojecten.

Diensten

Aanvraag omgevingsvergunning
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

Logo Studio Axie

Studio Axie

Studio Axie


Keizersgracht 387-B 1016 EJ Amsterdam
06 24801474 Klik om te bellen