Omgevingsvergunning Specialist


Roode Wildemanweg 47 1521 PZ Wormerveer
075 888 0383 Klik om te bellen

Over Omgevingsvergunning Specialist

EN Vastgoed advies is de handelsnaam van EN Vastgoed B.V. Het bedrijf is eigendom van Didier Nieland en Patrick van Esseveld. Momenteel zijn er ca. 40 mensen in dienst van EN Vastgoed. Daarnaast werken we met een aantal freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten wij welke kwaliteit ze leveren.

EN Vastgoed advies
EN Vastgoed advies richt zich op de bouwkundige aspecten, waaronder omgevingsvergunningen, projectbegeleiding en projectontwikkeling. Een aantal diensten op een rij: bouwvergunning, monumentenvergunningen, sloopvergunningen, bouwbegeleiding, projectbegeleiding, vastgoed beheer en projectontwikkelingen.

EN Vastgoed advies is een bouwkundig tekenbureau met zowel bouwtechnische kennis als vastgoedkundige kennis. Alle collega’s hebben een bouwkundige opleiding genoten.

EN Vastgoed vision
De dochter onderneming van EN Vastgoed heet EN Vastgoed vision.  EN Vastgoed vision startte met het uittekenen van plattegronden. Toen wij merkten dat de vastgoedmarkt beter gepresenteerd diende te worden, hebben we ervoor gekozen om alle facetten binnen de vastgoedmarkt te leveren. Voor EN Vastgoed vision betekende dit dat we onze diensten hebben gespitst op presentatie van vastgoed in beeld en geluid. Van artist impressions tot videografie tot plattegronden en energielabels.

Foto's

Diensten

3d animatie
3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Milieutekeningen
Ontwerp
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Omgevingsvergunning Specialist


Roode Wildemanweg 47 1521 PZ Wormerveer
075 888 0383 Klik om te bellen