Moes & de Meyere


Bloemgracht 103huis 1016 KJ Amsterdam
020-6383867 Klik om te bellen

Over Moes & de Meyere

Ruimte voor beleving
Goede architectuur is meer dan alleen denken over ruimteomsluitingen. Moes & de Meyere maakt architectuur die de identiteit van de gebruiker reflecteert. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en een vertaalslag maken naar de juiste balans van kleur, materiaal en ruimtelijke verhoudingen. Een zoektocht naar harmonie in combinatie met de hang naar spanning. Daar waar het gewone ongewoon wordt en het oog gevangen wordt door een specifiek detail. De spice waar het goede architectuur niet aan mag ontbreken.

Elke ontwerpopdracht is uniek. Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever kan een ontwerp tot elk gewenst detailniveau worden uitgewerkt. Van een eerste concept tot het kleinste meubeldetail.

Brainstormsessies over mogelijke herinrichting of verbouwing, adviserend werk over meubel- en kleurgebruik of volledig uitgevoerde (ver -)bouwplannen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Visie en onbeperkte creativiteit liggen steeds aan de basis van een mooi en uitgebalanceerd eindresultaat.

Een goede architect luistert, kijkt, vertaalt en blijft opmerkzaam. Fantasie en verbeelding komen tot leven.

Eduard Moes / Quinten de Meyere

Foto's

Diensten

Bouwtekeningen

Onze locatie

Moes & de Meyere


Bloemgracht 103huis 1016 KJ Amsterdam
020-6383867 Klik om te bellen