Kuipers Tekenbureau


Kastanjeplein 86 Kastanjeplein 86 7556 CA Hengelo
06 81176160 Klik om te bellen

Vertrouwde kwaliteit en service
Snelle en efficiënte dienstverlening
Goede prijs voor hoogwaardige tekeningen

Over Kuipers Tekenbureau

Welkom bij Kuipers Tekenbureau - uw betrouwbare partner voor bouwkundige tekeningen in Hengelo en omgeving. Als eenmanszaak opgericht door Steven Kuipers, bieden wij professionele teken- en ontwerpdiensten aan voor diverse bouwprojecten. Met jarenlange ervaring en een sterke bouwkundige achtergrond, zijn wij uw ideale keuze voor al uw tekentechnische behoeften.

Onze roots liggen in Hengelo, waar Steven Kuipers zijn passie voor bouwkunde heeft omgezet in een bloeiende onderneming. Met een solide achtergrond in de bouwsector en uitgebreide kennis van bouwkundige tekeningen, zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Onze ervaring spreekt voor zich. Met talloze succesvolle projecten op onze naam, variërend van nieuwbouw tot verbouwingen en renovaties, hebben wij bewezen dat we de expertise en vaardigheden in huis hebben om aan uw specifieke eisen te voldoen. Ons team van bouwkundige professionals is goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken en trends in de industrie.

Bij Kuipers Tekenbureau begrijpen we dat tijd van essentieel belang is in de bouwsector. Daarom zetten we ons in om snel te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze tekeningen voldoen aan hun verwachtingen en tijdlijnen.

Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij begrijpen dat bouwprojecten kostenintensief kunnen zijn en we streven ernaar om onze diensten tegen concurrerende tarieven aan te bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij geloven in transparante prijzen en heldere communicatie met onze klanten.

Bij Kuipers Tekenbureau is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We zijn trots op de positieve feedback die we van onze klanten ontvangen en streven ernaar om een langdurige relatie met hen op te bouwen. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Kortom, Kuipers Tekenbureau is uw betrouwbare partner voor bouwkundige tekeningen in Hengelo en omgeving. Met ervaring, bouwkundige scholing, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een hoge klanttevredenheid zijn wij de ideale keuze voor uw bouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw visie te realiseren.

Bijzondere ontwerpen & advies op maat

Diensten

3d animatie
3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Certificeringen

Revit Dynamo

Training IFC exports

BIM Awareness

Revit content creation

Revit Bouwkundig Basis

Basisveiligheid VCA

Revit Architecture Basis

VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen

Team

Onze locatie

Logo Kuipers Tekenbureau

Kuipers Tekenbureau

Kuipers Tekenbureau


Kastanjeplein 86 Kastanjeplein 86 7556 CA Hengelo
06 81176160 Klik om te bellen