Kuipers Tekenbureau


Kastanjeplein 86 Kastanjeplein 86 7556 CA Hengelo
06 81176160 Klik om te bellen

Vertrouwde kwaliteit en service
Snelle en efficiënte dienstverlening
Goede prijs voor hoogwaardige tekeningen

Over Kuipers Tekenbureau

Kuipers' missie

Mijn missie met Kuipers Tekenbureau is duidelijk: nauwkeurige, op maat gemaakte en hoogwaardige bouwkundige tekeningen te leveren, die voldoen aan de hoogste standaarden, binnen een snelle aanlevertijd. Mijn doel is om een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en hen te ondersteunen bij het succesvol en efficiënt realiseren van duurzame en betaalbare bouwprojecten. Ik streef naar een tijdige oplevering binnen het afgesproken budget, terwijl ik een naadloze samenwerking en efficiëntie waarborg.

Mijn expertise

Kuipers Tekenbureau biedt een breed scala aan bouwkundige teken- en ontwerpdiensten. Of het nu gaat om jouw verbouw- of nieuwbouwtekeningen, werktekeningen of 3D-visualisaties. Ik heb de expertise om aan al jouw behoeften te voldoen. Daarnaast bied ik ook aanvullende diensten aan, zoals constructieberekeningen, vergunningsaanvragen en het adviseren bij het selecteren van de juiste aannemer.

Waarom Kuipers Tekenbureau?

Kuipers Tekenbureau onderscheidt zich van andere bouwkundige tekenbureaus door de unieke combinatie van expertise, klantgerichtheid en innovatie. Mijn unieke verkooppropositie ligt in het leveren hoogwaardige tekeningen. Ik heb uitstekend oog voor detail, en streef tegelijkertijd naar efficiëntie en het naleven van strakke deadlines. Ook investeer ik in moderne technologieën en werkwijzen om jou de meest geavanceerde oplossingen te bieden.

Kuipers' projecten en referenties

Met trots heb ik gewerkt aan diverse projecten, variërend van het opstellen van NEN2580-rapporten met bijbehorende plattegronden, het maken van vluchtplattegronden en verhuurplattegronden tot het ontwerpen van verbouwingen en het leveren van 3D-visualisaties voor mijn klanten. Daarnaast heb ik omgevingsvergunningen aangevraagd en verschillende constructieberekeningen geleverd. Ik behandel elk project met zorg en toewijding om ervoor te zorgen dat het aan jouw specifieke eisen en visie voldoet.

Je vindt een sectie met klantbeoordelingen onderaan deze pagina. Hier lees je wat voorgaande klanten over Kuipers Tekenbureau te zeggen hebben. Ik geloof dat dit een weerspiegeling is van mijn toewijding aan kwaliteit en diensten.

Ik nodig je uit om mijn opgeleverde projecten te bekijken om een beter beeld te krijgen van mijn werkzaamheden.

Bijzondere ontwerpen & advies op maat

Diensten

3d animatie
3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Certificeringen

Revit Dynamo

Training IFC exports

BIM Awareness

Revit content creation

Revit Bouwkundig Basis

Basisveiligheid VCA

Revit Architecture Basis

VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen

Team

Onze locatie

Logo Kuipers Tekenbureau

Kuipers Tekenbureau

Kuipers Tekenbureau


Kastanjeplein 86 Kastanjeplein 86 7556 CA Hengelo
06 81176160 Klik om te bellen