Klein Ontwerpstudio


Compagniestraat 10 1813 SX Alkmaar
0612370966 Klik om te bellen

Over Klein Ontwerpstudio

Waarom is Klein Ontwerpstudio de beste keuze voor jou?

Interieurontwerp en bouwkundig tekenwerk Klein Ontwerpstudio helpt je graag op weg met nieuwe inspirerende ideeën om op eenvoudige manier de wensen van je woning of bedrijf te vertalen naar het plaatje wat jij voor ogen hebt. Klein Ontwerpstudio verzorgt het uitwerken van tekenwerk van de ontwerpen voor met name zakelijke opdrachtgevers, zoals architectenbureaus, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Meer over Klein Ontwerpstudio:

Een zelfstandig bureau, met een compleet aanbod aan diensten, werkend aan mooie plannen. Klein Ontwerpstudio staat voor betrokken en persoonlijk, door de korte lijnen en open communicatie. Klein Ontwerpstudio werkt onder andere voor particulieren, architecten, bouwbedrijven, ontwikkelaars, bedrijven met (ver)bouwplannen. Iedere opdrachtgever is uniek en dat maakt het werk zo uitdagend!

Wat kan Klein Ontwerpstudio je bieden?

Klein Ontwerpstudio biedt totale interieuradviespakketten zodat je weet waar je aan toe bent voor de ruimte die je wilt inrichten. Of het nu gaat om een keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer of andere ruimte in je huis. Waar bij een interieur bouwkundige ingrepen gedaan moeten worden kan Klein Ontwerpstudio het technisch tekenwerk verzorgen. Maar ook voor de zakelijke markt levert Klein Ontwerpstudio technisch tekenwerk in de diverse fases. Van schetsontwerp tot bestektekeningen.

Foto's

Een interieur dat bij je past - Klein Ontwerpstudio

Diensten

3D impressies
Bim
Bouwtekeningen
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

Klein Ontwerpstudio


Compagniestraat 10 1813 SX Alkmaar
0612370966 Klik om te bellen