HZbouwadvies


Batouwse Singel 11 4033 KP Lienden
06 49779069 Klik om te bellen

Over HZbouwadvies

Welkom bij HZbouwadvies!

HZb is een onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren, architecten, gemeentes als aannemers.

Heeft u bouw- of verbouwplannen, dan bent u hier op het juiste adres. Wij kunnen uw bouwplannen uitwerken vanaf ontwerpschetsen tot de uiteindelijke werktekeningen, uiteraard rekening houdend met uw wensen en het bouwbudget.

Op deze website is veel praktische informatie te vinden. Zo kunt u uitgebreid lezen over de verschillende fases van het (ver)bouwproces, over ons juridisch advies, de regels omtrent een omgevingsvergunning en onze tarieven. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse referentieprojecten te zien.

Kortom: gaat u compleet nieuw bouwen, of uw bestaande pand uitbreiden? Bij ons bent u aan het juiste adres voor elk gewenst bouw- of verbouwplan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief adviesgesprek!

Graag tot ziens!

Hartelijke groet, HZbouwadvies

HZbouwadvies is een praktisch ingesteld bouwkundig bureau. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring weten wij de juiste prioriteiten te stellen en doelgericht te werken. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij elk bouwproces zien als een grote uitdaging.

Wij zijn van mening dat het beste ontwerp gemaakt wordt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Uw wensen worden door ons vertaald naar een technisch en financieel “plan van aanpak”.

Wat u van ons kunt verwachten:
Gedegen bouwkundig advies;
Innovatie: wij volgen de ontwikkelingen in de bouw;
Creativiteit en oplossingsgericht denken;
Met u meedenken in elk proces;
Lage kosten dankzij door onze kleinschalige bedrijfsopzet;
Transparantie: vrijblijvende verstrekking van offertes, voor elk gewenst (ver)bouwproject.

Al met al redenen genoeg om geheel vrijblijvend uw plannen met ons te bespreken. U bent van harte welkom op ons kantoor en komen desgewenst ook bij u thuis.

Regel nu uw bouwplannen via HZbouwadvies

Foto's

Kantoor

Diensten

Bouwtekeningen
Bouwvergunning aanvragen
Cad
Digitaliseren
Milieutekeningen
Omgevingsvergunning
Technische tekeningen
Vergunningstekening

Onze locatie

HZbouwadvies


Batouwse Singel 11 4033 KP Lienden
06 49779069 Klik om te bellen