Free Engineering B.V.


Takkebijsters 17 G/H 4817 BL Breda
0765439466 Klik om te bellen

Over Free Engineering B.V.

Free Engineering is een ingenieursbureau in Breda en wij verrichten ruim 17 jaar werktuigbouwkundig en scheepswerktuigbouwkundig ontwerp en advies. Naast het tekenwerk (in zowel 2D als 3D) en het constructiewerk wat hierbij komt kijken, houden wij ons bezig met FEM-analyses, analytische berekeningen, ontwerp- en haalbaarheidsstudies, projectmanagement en turn key projecten.

 

Wij ontwikkelen totaaloplossingen en zijn daarom veelal betrokken vanaf de conceptfase, zoals het verrichten van haalbaarheidsstudies en primair ontwerp. Tijdens de ontwerpfase komt het basisontwerp tot stand en worden globale berekeningen en analyses uitgevoerd, waarna in de detailfase dit meer diepgang krijgt. Na de productie, transport en installatie verzorgen wij uiteraard ook de nazorg, training en service. Maar natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn met een gedeelte hiervan, bijvoorbeeld een afgebakend stuk reken-/ tekenwerk waarbij u extra engineeringscapaciteit kunt gebruiken.

Voor meer informatie over een van onze referentieprojecten, wil ik u via onderstaande links verwijzen naar onze website:
Bilfinger Offshore –
Europe’s biggest Gantry CraneOfficial Bilfinger site

Foto's

Concept, basic en detailed design van de hoogste portaalkraan van Europa

Diensten

3D scannen, sterkteberekeningen, ontwerp, faalanalyses
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze locatie

Free Engineering B.V.


Takkebijsters 17 G/H 4817 BL Breda
0765439466 Klik om te bellen