Descon Development


Mercatorweg 65 J 6827 DB Arnhem
06 55303970 Klik om te bellen

Over Descon Development

Descon Development is u graag van dienst op het vlak van technische product ontwikkeling en productieproces automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van het complete ontwikkelingstraject van idee tot eindproduct. Eindproducten kunnen zijn: speciaalmachines, modules, apparaten, constructies en/ of een complete fabriek. Naar elke wens van de klant.

De expertise van Descon Development is het ontwikkelen van perfecte technische concepten, prototypes en speciaalmachinebouw. Descon weet als geen ander dat wanneer een technisch concept aan alle kanten klopt het gehele ontwikkelingstraject aanzienlijk efficiënter verloopt. In de conceptfase worden de fundamenten gelegd voor het wel of niet succesvol worden en blijven van een technisch eindproduct.

Descon Development staat bekend om haar voortreffelijke creativiteit in combinatie met een praktisch inzicht en een gezond verstand.
Descon Development is gespecialiseerd in de volgende technische disciplines:
– R&D, Werktuigbouwkunde
– Mechatronica, Industriële Automatisering
– Industrieel product ontwerp
– Proces techniek

Operationeel in de: Foodprocessing, Medical/ high care environment, Agriculture, Beverage industrie, Automotive, Semi conductor industrie.

Foto's

Descon Development in het kort

Diensten

3d animatie
3D impressies
CAD
Ontwerp
Technische tekeningen
Werktuigbouwkundig tekenwerk

Certificeringen

HBO Wertuigbouwkunde en Mechatronica

Onze locatie

Logo Descon Development

Descon Development

Descon Development


Mercatorweg 65 J 6827 DB Arnhem
06 55303970 Klik om te bellen