Buro Bouwkracht - Jouw specialist in Bouw & Vastgoed


Scottweg 29A 4462 GS Goes
06 23770693 Klik om te bellen

Ontwerp & Bouwtekeningen
Levensechte 3D (artist) impressies
Brede kennis op gebied van vergunningen

Over Buro Bouwkracht - Jouw specialist in Bouw & Vastgoed

Waarom is Buro Bouwkracht de beste keuze voor u?

Welkom bij Buro Bouwkracht!

Buro Bouwkracht is een jong bouwkundig adviesbureau voor de zakelijke én particuliere klant. Vanuit ons kantoor in Goes (Zeeland) werken wij met grote zorg aan bijzondere projecten. Door onze brede dienstverlening kunnen wij u voorzien van een totaaloplossing van initiatief tot oplevering.

Waar wij gespecialiseerd in zijn;

> Ontwerp, altijd volledig in 3D
> Bouwtekeningen, van schets tot werktekening
> Aanvraag van jouw omgevingsvergunning
> Bouwbegeleiding en advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw bouwplannen? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Wat kan Buro Bouwkracht u bieden?

> Ontwerp & Tekenwerk Wij maken de mooiste creaties in verschillende stijlen binnen de wettelijke kaders. Ontwerpen zit in ons bloed, we krijgen er energie van! Onze concepten werken we op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Daarnaast vinden wij dat een mooi ontwerp volledig moet aansluiten bij onze opdrachtgever en zijn/haar wensenpakket.

> Projectmanagement Van initiatief tot het gewenste resultaat; het klinkt simpel, maar eigenlijk is dit een lang traject vol valkuilen. Door een project op de juiste manier te sturen bent u verzekerd van een perfect resultaat. Buro Bouwkracht heeft de drive en kennis in huis om uw bouwwerk vlekkeloos te begeleiden.

> Bouwvergunningen Wij weten wat we willen. Uw vergunning zo goed en snel mogelijk voor elkaar krijgen. Hoe dan we dat? Door te bepalen wat ons doel is, acties te nemen en de juiste stappen te zetten in het lastige vergunningstraject.

> Advieswerk Advieswerk is maatwerk. Vanuit onze adviserende rol stellen we u in zekerheid. Van aankoopkeuring tot bouwkundig probleem, door duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent.

> Werkvoorbereiding bouw Buro Bouwkracht is in staat alle benodigde gegevens en partijen in en om het bouwtraject te laten samenvloeien in één geheel. Wij hanteren een heldere en transparante werkwijze zodat u het overzicht houdt. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving binnen de sector.

Wie gingen u voor?

Buro Bouwkracht werkt aan projecten voor de particuliere én zakelijke klant. Wij zijn actief in de regio Zuid-West Nederland en Noord België. Wij willen ons onderscheiden door onze persoonlijke en doeltreffende aanpak. Naast een groot netwerk aan connecties beschikken wij over korte lijnen met overheidsinstanties, con-collega's en bouwpartners. Wij zijn de onmisbare schakel op uw project.

> Wij bieden totaaloplossingen, van concept tot definitief ontwerp
> Snel starten, binnen 48 uur een offerte
> Groen/duurzaam gericht
> Brede kennis van zaken
> Divers aanbod dienstverlening
> Jonge en flexibele mentaliteit
> Eerlijk en persoonlijk
> Professioneel, creatief en inventief
> Laatste 3D en tekentechnieken

Jouw specialist in Bouw & Vastgoed

Foto's

Buro Bouwkracht kaartje

Diensten

3d animatie
3D impressies
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Projectmanagement
Technische tekeningen

Onze locatie

Buro Bouwkracht - Jouw specialist in Bouw & Vastgoed


Scottweg 29A 4462 GS Goes
06 23770693 Klik om te bellen