Breg ontwerp en advies


Venedie 7 1601 HA Enkhuizen
06-14205717 Klik om te bellen

Over Breg ontwerp en advies

BREG ontwerp en advies,

Professioneel en kundig ontwerp- en adviesbureau. Ontstaan uit de samenwerking tussen de twee broers Edwin en Martijn Breg. Na jaren bij voormalige werkgevers te hebben gewerkt aan vele uitdagende projecten door heel Nederland, hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld tot BREG ontwerp en advies.

BREG ontwerp en advies richt zich op het initiëren, ontwerpen en uitwerken van het bouwkundige product waarbinnen wij een breed scala aan werkzaamheden verrichten. Projecten groot of klein, door de structuur van samenwerkende bureaus zijn wij in staat ons aan te passen aan de opgave en planning.

Door in een vroeg stadium veel gebruik te maken van visualisaties en schetsen, komen wij snel tot een goed afgestemd product. Dit stelt ons in staat een snelle en volledige uitwerking te maken binnen een scherp budget. Mocht u meer informatie willen of een kennismakingsgesprek maken, neem dan contact met ons op.


Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit:
Locatie onderzoek, haalbaarheidsstudie (quickscan), ontwerp, visualisatie, animatie, bouwtechnische uitwerking, constructieve uitwerking, aanvraag omgevingsvergunning, daglicht-ventilatie toets, epc berekening, bouwbegeleiding, productie tekeningen, bvo-gbo overzichten, bouwkundige inspecties.


Veel ervaring is er met:
Vrijstaande woningen, seriematige woningbouw, appartementencomplexen, vrije kavels, zorggebouwen, senioren woningen, multifunctionele gebouwen, bedrijfsruimten, kantoren, agrarische hallen, renovatie en verduurzamen van bestaand vastgoed.

Diensten

3d visualisaties
Bouwkundige tekeningen
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Milieutekeningen
Technische tekeningen

Onze locatie

Breg ontwerp en advies


Venedie 7 1601 HA Enkhuizen
06-14205717 Klik om te bellen