bim bouwkunde


Meelfabriekplein 2a 2312 LK Leiden
0648331182 Klik om te bellen

Over bim bouwkunde

Meer over bim bouwkunde:

Bim bouwkunde is een onafhankelijk, professioneel tekenbureau, met veel ervaring. Met de kennis van onze specialisten is uw project in bekwame handen. Service staat bij ons hoog in het vaandel; we leveren hoogwaardig tekenwerk, zijn betrouwbaar, betaalbaar en resultaatgericht.

Wat kan bim bouwkunde je bieden?

We zijn flexibel en breed inzetbaar, bij kleine en grote projecten en in elk stadium van het bouwproces. We tekenen zowel in Autocad als in Revit en maken zowel 2D tekeningen als 3D BIM-modellen. Naast de bouwkundige uitwerking van ontwerpen maken we tekeningen van bestaande toestand, slooptekeningen en specifieke stukken als verkooptekeningen, contracttekeningen, 3D visualisaties en stukken ten behoeve van een gebruiksvergunning. Het maken van Stabu-bestekken en technische omschrijvingen behoort eveneens tot ons dienstenpakket.

Wie gingen je voor?

We leveren onze diensten aan architecten, aannemers, ontwikkelaars, corporaties, bouwmanagementbureaus en overheden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde regio. Samen met de opdrachtgevers en andere disciplines in de bouwkolom, constructeurs en installateurs, werken we graag samen om een BIM-model naar een hoger niveau te tillen.

Diensten

3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bim
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Technische tekeningen

Onze locatie

bim bouwkunde


Meelfabriekplein 2a 2312 LK Leiden
0648331182 Klik om te bellen