Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • De Hoge Bomen 4
    9203 ND Drachten
  • 0512-540237

MARKING ontwerp | bouwadvies

Mark Maas over MARKING:

In mij schuilt zowel een technische bouwkundige puzzelaar als een creatieveling met gevoel voor architectuur. In die unieke combinatie schuilt mijn grote kracht.

Dat resulteert in functionele gebouwen met overtuigingskracht en uitstraling. Geen tierelantijntjes voor de fun maar heldere gebaren die een functie hebben. Dat liefde voor het ambachtelijke is duidelijk terug te zien in mijn ontwerpen.

Om te voorkomen dat we al snijdend bij een concessie uitkomen werkt MARKING budgetgericht. In elke fase wordt de haalbaarheid getoetst en gezamenlijk zoeken we naar het maximale rendement van uw investering.

Duurzaamheid en Cradle to Cradle zijn zaken waar ik actief mee bezig ben. Dat betekend voor mij nadenken over de materialen die je kiest, demontabel en slim bouwen, zoveel mogelijk lokale bouwmaterialen toepassen, het binnenlaten van natuurlijk daglicht, het toepassen van zoveel mogelijk natuurlijke ventilatie en gebruik maken van de warmte die de zon ons dagelijks gratis levert.

Heeft u bouwplannen en wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Bel of mail mij dan even. Dan maken we een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een inventariserend karakter. Het kost u verder niets maar het geeft u veel helderheid over het proces dat u in gaat.
Specialismen

- Heldere ontwerpen die goed te bouwen zijn
- Oplossingen bedenken die passen binnen de C2C filosofie
- BIMMEN met Revit ArchitectureDiensten

  • Bouwtekeningen
  • CAD
  • Technische tekeningen