Barg


Hardermaat 8a 7244 PZ Barchem
06 1551 6880 Klik om te bellen

Over Barg

Waarom is Barg de beste keuze voor jou?

Geen gedoe, gewoon goed. Dat is waar wij voor staan. Korte lijnen met onze opdrachtgevers en snel schakelen indien nodig, daar zijn wij goed in. We werken daarbij nauw samen met de hele keten, indien mogelijk leggen we al in een vroeg stadium contact met de toezichthoudende partijen (overheid) om vertraging later te voorkomen.

Meer over Barg:

Barg is een betrouwbaar bouwkundig adviesbureau met Achterhoekse nuchterheid. Voor het uitvoeren van opleveringskeuringen of bouwkundig tekenwerk bent u aan het juiste adres bij Barg. Wij staan voor kwaliteit, geen gezeur en afspraken nakomen. Wij zijn er voor onze klanten en behartigen hun belangen ten aller tijde.

Wat kan Barg je bieden?

In nauw contact met de klant ontwikkelen dromen tot schetsontwerpen. Maar ook het uitwerken van reeds bestaande ontwerpen tot bouwaanvraag of uitvoeringsgereed (werktekening) kunnen wij verzorgen.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Wij streven naar maatwerk voor iedere klant en een klantspecifieke oplossing voor ieder probleem. Korte lijnen en duidelijke communicatie zonder poespas is wat onze klanten waarderen.

Foto's

Van digitaal inmeten tot bouwkundig tekenwerk

Diensten

3D impressies
Aanvraag omgevingsvergunning
Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren
Ontwerp
Technische tekeningen

Onze locatie

Barg


Hardermaat 8a 7244 PZ Barchem
06 1551 6880 Klik om te bellen