Artist Impressie


Churchillplein 74 3011 EW Rotterdam
010 8427906 Klik om te bellen

Over Artist Impressie

Fotorealistische 3D visualisatie: snel, kwaliatief, betaalbaar!
Huis of appartement verkopen? Dat begint uiteraard met overtuigende beelden.
Voor een succesvolle verkoop van uw vastgoed heeft u foto's of fotorealistische artist impressie nodig. Met het gebruik van onze professionele artist impressies overtuigt u uw klanten makkelijker!

Artist Impression.
Onder artist impressie (AI) wordt een stillstaande afbeelding begrepen dat gemaakt is met met behulp van computer tekenprogramma's. Deze impressies geven fotorealistisch beeld van toekomstige gebouwen (of andere producten). Ze worden gebruikt in verkoopbrochure, bouwborden, DVD, posters, internetsite ect.

Er zijn verschillende soorten van architectuur artist impressie.

1) Exterieur impressies (of stills).
In exterieur impression wordt het gebouw van buiten gepresenteerd. Deze fotorealistische 3d afbeelding wordt ingevuld met mooie bomen en planten, auto's en mensfiguren, straatverlichting en meubilair ect.
Het is ook mogelijk om een fotoimpassing (fotomontage) te maken. Dus de 3d afbeelding wordt in een bestaande foto inmonteerd.
Deze artist impressie wordt meestal van mens ooghoogte gemaakt (ooghoogte impressie) want het gebouw wordt meestal van deze hoogte gezien.
We bespreken het met u en we helpen u het gunstigste standpunt te vinden voor uw project.

In vogelvluchtimpressie (3d vogelvlucht) wordt het gebouw van boven gezien en geeft de volledige zicht op de situatie in de omgeving. We kunnen naar uw wens de hele wijk in beeld nemen of uw huis en tuin lokaal inzoemen.
Vogelvlucht kost meer tijd en is meestal een stuk duurder dan de ooghoogte.

2) 3D interieur impression.
In 3d interieur beelden laten het gebouw van binnen zien. Uw kantoor, huis of appartement wordt ingericht met 3d meubilair, gordijnen en plantenmodellen en u krijgt de realistische beleving van uw toekomstige interieur.
3D interieur wordt meestal ook van ooghoogte gemaakt want dit is het meest voorkomende standpunt.
Behalve ooghoogte is er ook een visualisatie van 3D Plattegrond impressie mogelijk.
In 3D Plattegrond zien we het hele appartement of een verdieping in zijn geheel van boven. Zo krijgt u de complete overzicht van de hele verdieping.
Een andere alternatief is een 2D plattegrond. Dit is een ortografische bovenaanzicht. Een simpele versie van 2D plattegrond wordt online gemaakt door bijvoorbeeld Flooplanner. Voor een professionele afbeelding kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een mooie overtuigende plattegrond van uw appartement in 1dag!

Behalve stillstaande artist impressies kunt u ook een 3D animatie gebruiken voor de presentatie van uw project.
3D animatie wordt meestal in de vorm van cameraloop (fly-throw) gemaakt maar het is ook mogelijk om bewegende animatie te maken.
3D animatie is vrij duur maar dat is het meest aansprekende vorm van 3d visualisatie: bewegende mensen, auto's en bomen, bijhorende muziek en geluiden geven de complete realistische sfeer van uw project.
Vaak worden artist impressies gecombineerd met 3D animatie, er zijn verschillende vormen van 3d animatie.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons en u wordt direct geholpen.
Wij werken snel, kwalitatief en betaalbaar!

Foto's

artist impression

Diensten

3d animatie
Bouwtekeningen
Digitaliseren

Onze locatie

Artist Impressie


Churchillplein 74 3011 EW Rotterdam
010 8427906 Klik om te bellen