Arco Architecten BNA


Donkere Gaard 28 3421 AT Oudewater
0348-561607 Klik om te bellen

Over Arco Architecten BNA

Arco architecten BNA is een gedegen, creatief en veelzijdig ingenieurs- en architectenbureau, gevestigd op een schitterende plek in het groene hart van Nederland. De basis dateert van 1979 en in de loop der jaren is het bureau uitgegroeid tot een allround bouwpartner voor projecten van uiteenlopende aard.

Nieuwbouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw of combinaties daarvan, restauratie en renovatie en herbestemming van gebouwen behoren tot onze disciplines, alsmede interieuropdrachten voor winkelketens, kantoren en particulieren.

Het bureau wil op een eigentijdse doch respectvolle wijze omgaan met de gebouwde omgeving in het algemeen en met het historisch erfgoed in het bijzonder.

Bij het ontwerpen gaat het erom op de juiste manier en via de kortste route de programmatische wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een kwaliteitsproduct.

Bouwen is vaak een collectief proces van meerdere partijen. Tegenwoordig zijn er veel rollen die een architectenbureau kan spelen in dit proces, afhankelijk van de organisatie van het project. Belangrijk is het intensieve overleg tussen de bij het project betrokken partijen.

Het bureau heeft veel ervaring met meerhoofdige opdrachtgevers en met inspraakprocedures. Daarnaast is men gewend in bouwteamverband te werken.

Diensten

Bouwtekeningen
Digitaliseren
Milieutekeningen
Technische tekeningen

Onze locatie

Arco Architecten BNA


Donkere Gaard 28 3421 AT Oudewater
0348-561607 Klik om te bellen