3D Visualisatie


Tamboerstraat 17-A 3034 PT Rotterdam
010 8427906 Klik om te bellen

Over 3D Visualisatie

Fotorealistische 3D visualisatie van uw vastgoed.!
Wilt u verkoop stimuleren? Dan hebt u zeker presentatieve beeldmateriaal nodig.
Onze 3D visualisatie maakt uw project op een effectieve en manier duidelijk en verkoopbaar!
Er zijn verschillnde manieren om uw project te visualiseren in 3d.

Visualisatie van artist impressions.
Artist impression is een afbeelding die gemaakt wordt met spesiale 3D visualisatie tekenprogramma's. Artist impression is een fotorealistische illustratie van een toekomstige gebouw of een product.
Deze visualisaties zijn bedoeld voor het gebruik in brochure of op een bouwbord, internetsite ect.


3D visualisatie van architectuur in de vorm van artist impression:

A. Exterieur visualisatie.
3D visualisatie van een exterieur laat ons zien hoe het gebouw van buiten zal eruitzien. Dit kan een aparte huis of een hele straatbeeld zijn (panorama impressie). Er wordt soms een fotomontage gemaakt. In fotomontage wordt 3d afbeelding van een toekomstig gebouw gezet in een foto.
Exterieur impressie wordt meestal gevisualiseerd van mens ooghoogte want het wordt meestal van de straat gezien door de meeste mensen. Exterieur impression wordt ingevuld door allerlei bloemen en planten, mensfiguurtje, mooie blauwe lucht en wekt goed indruk op uw potentiele klanten.

B. Vogelvlucht visualisatie.
3D vogelvlucht neemt het gebouw in zijn geheel van boven in beeld. U ziet de situalie in de omgeving van het gebouw en krijgen een volledige zicht. In 3d vogelvlucht wordt de hele wijk in beeld genomen of uw huis en tuin lokaal.
Vogelvlucht impressie wordt meestal gemaakt in combinatie met ooghoogte impressies.

C. 3D interieur visualisatie.
3D interieur visualisatie wordt gemaakt om de binnenruimte van uw toekomstig gebouw te laten zien. Voor een interieur visualisatie hebben we geen uitgebreide interieurontwerp nodig. De ruimte wordt met mebulair ingevuld om een mooie gezelligheid uitstralende sfeerimpressie te geven en uw klant een visie te geven hoe het zou kunnen.
3D interieur wordt gemaakt van ooghoogte of van boven. Dit noemen we een 3D Plattegrond.

D. 3D Plattegrond visualisatie.
Bouwtekeningen zijn niet voor iedereen duidelijk genoeg en door te veel technische informatie wordt te ingewikkeld om zich voor te stellen hoe het in werkelijkheid zal eruitzien. Daarom wordt de plattegrond gevisualiseerd in 3d. 3D Plattegrond is een overzicht van de hele verdieping of een kamer in zijn geheel van boven. 3D plattegrond geeft een duidelijke overzicht over de hele appartement of een verdieping.
Een andere manier om plattegronden te visualiseren is een 2D plattegrond. Dit is een platte bovenaanzicht.

E. 3D animatie.
Onder 3D animatie wordt meestal een cameraloop begrepen. Cameraloop wordt ook fly-throw genoemd. Virtuele cameraman fliegt door het gebouw heen een neemt de mooiste en gunstigste zichten in beeld. U kunt ook fly-throw maken vanuit of naar de vogelvlucht en hele wijk in beeld nemen.
3D visualisatie filmpje kan ook bewegende animatie bevatten: bewegende mensen en dieren, auto's, fietsers, bomen.
Er zijn verschillende vormen van 3d animatie filmpjes. Neem gerust contact met ons en u krijgt een professionele advies om uw project het best 3d te visualiseren.
Wij werken snel, kwalitatief en betaalbaar!

Foto's

artist impression exterieur

Diensten

Bouwtekeningen
Cad
Digitaliseren

Onze locatie

3D Visualisatie


Tamboerstraat 17-A 3034 PT Rotterdam
010 8427906 Klik om te bellen